Vinařství je známé především díky kvalitnímu vínu. Svoji tvář i duši mu propůjčil Petr Skoupil se svojí vizí výroby jemných kvalitních vín. Milovníky a znalce vín osloví i rodinný a osobní přístup k zákazníkovi.

V současné době vinařství obhospodařuje 25 hektarů vlastních vinic, kterým věnujeme celoroční péči. Další hrozny nakupujeme od místních pěstitelů, s kterými úzce spolupracujeme a dbáme na kvalitu hroznů. Produkce vinařství dosahuje 150000 litrů (200000 lahví) vína.

Tradici, založenou na respektu k přírodě i půdě, spojujeme s moderními postupy, díky nimž dosahujeme kvality svých vín. Naše hrozny zpracováváme nejšetrnější, ojedinělou metodou pomocí selektoru bobulí. Výsledkem jsou odrůdově čistá a mimořádně zajímavá přívlastková vína. Jsou typická širokým spektrem primárních aromatických látek a zejména výrazně ovocným charakterem s minimálním obsahem hořčin. 

Vinařství pravidelně sklízí úspěchy na soutěžích a výstavách vín doma i v zahraničí. Ocenění, kterých si nejvíce vážíme je vítězství v soutěži Vinař roku 2008, stříbrný Vinař roku 2010, absolutní Champion Prague Wine Trophy 2013, Šampion Vinum Juvenale 2012, 4x Best Of Nation v San Franciscu a když se náš Tramín červený dostal do 1000 nejlepších vín světa podle soutěže Vinalies Paris.